Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Primo Amoroso

Den gamle alfahannen

är alltid gångbar;

som partner

för äktenskap.

Det som uppväger

ålderdom och fulhet;

är pengar och makt.

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-29 13:24



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Usch ja! Det ser man ofta. Tänkvärt!
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP