Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och dina jävla orgasmer

Jag sa:

Jag såg en gång en bild på en flicka
En bild mot spegeln i hennes rum
Den reflekterade ett stort hjärta
En själ av kärlek, ångest och skuld

Och så minns jag den där känslan
När världen tystnade och blev för stor
När hennes ögon log åt mina
Då hennes hjärtslag blev min drog

Hon sa:

Du och dina jävla orgasmer
Som en ängels tålamod
När du stod där på terrassen
Och sjöng om kärlek och lustmord

Vi kan väl vänta tills imorgon
Det tjänar aldrig mera till
Lämna kniven kvar i ditt hjärtat
Låt oss göra det vi vill




©Xan




Bunden vers av Xan
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-29 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan