Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September vart fjärde år

Nu haglar åter fagra löften

partiledare som skjuter från höften

för när makten står på spel

det är då alla andra har fel

Omsorg, skola, vård och rut-avdrag

vi låter det skötas av riskkapitalbolag

Solidaritet är bara en modenyck som går över

det är ju inte vårt fel att andra behöver

Politik handlar om att ha visioner

och att tjäna in till grandiosa pensioner

Väljarna är ju som imbecilla får

så vi satsar glatt på fyra nya år

Rösta på oss i Alliansen - vi gör vårt bästa

för dig som är ego och inte tänker på din nästa!

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-29 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver