Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan morfin

 

när det snurrar blir allt möjligt möjligt

betongvårtor mjuka som glass springer längs vintergatan 

medan någon annan betalar för att få sig ett skjut då och då

själv kör jag alltid med gratis piggelin

hon är alltid med på noterna

men de gröna strömmande över stråna, de stickande stråna

lämnar mig aldrig ifred

och

krig 

blir allt möjligt möjligt




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-30 00:43



Bookmark and Share


    Erika H
Titel och text... perfekt balanserade. Utan smärtlindring och allt möjligt blir möjligt. Även det omöjliga.
Stark text som tränger in och stannar. Så snyggt skrivet.
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP