Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shazam Abrakadabra

Kör mot havet en julinatt
Jag blundar och ser
en evighet
Du säger att jag var död för en sekund
sen öppnade jag ögonen igen

Varm luft i dom mörka fälten
Du är så tyst
stirrar ut i rymden
ser ut för att kunna peka
på att rymden är där
inte där vi är
Jag tänker att
jag är på en planet
var är du?
Kör mot havet
dina armar hårt om mig
far fram som ett eldklot
Världen är en silvertråd
som blänker
som
en sång som inte sjungs för att nå sin sista ton
Det är inte ditt fel
att allt känns så fel
Som om du inte visste
att allt började med dig
fjäderdun
Kör mot havet nu
den varma luften
Det blåser upp till storm
med öppna moln




Fri vers av tripto nin
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-30 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin