Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev så gripen av säkerhetsvakten att jag föll i tårar.


Säkerhet

Min skönhet är verkligen störande 

jag är så vacker att fotocellerna får härdsmälta 

varje gång jag passerar de automatiska dörrarna

 

Men säkerhetsvakten låter sig inte luras 

det gör inte mig någonting

när man som jag alltid sett ut som sjutton.

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Connie
Läst 284 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-08-30 17:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så vännen mycket bra!
2014-08-31

  Ingrid Trolle
Underbart Connie
Fantastiskt bra

2014-08-31

  Angel of love
Du ramar in helheten så bra. Ler med dig och alla andra.
2014-08-31

  Tobias Haglund
Fantastisk sista mening. Roligt som bara den! Bra gjort. :)
2014-08-31

  PersonligaSusann
Yes den är helbra!
Känner igen mig!
Utsrålning som ringhals,sa nån...
2014-08-31

  Lehva VIP
Mycket humor och ironi. Sista radens dubbeltydighet är underbar.
2014-08-30

  ULJO
Skön känsla i denna text och bilden är ju passlig i smmanhanget och pasar ju verkligen en kvinna som du
2014-08-30

    ej medlem längre
Du ser verkligen ut som sjutton, stilig värre.;)
2014-08-30

  stig wikman
SJUTTON
OCKSÅ .
Jag trodde du
var lite äldre .

KRAM VÄNNEN .
2014-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra att du tog av masken!
2014-08-30

  Glitr
Hihi, jag läste "fotomodellerna" får härdsmälta :-D
Kul avslutning!
2014-08-30

    Dan Myrbeck
Samma här!
2014-08-30

  M M Mannheim VIP
Du är en skönhet och jag är en lycklig fotocell!
2014-08-30

  aol
Det är inte lätt att vara vacker se på mej Ystads vackraste Karl enligt mej själv Ysttadsborna är ju glada d om har ju nu en måttstock att jämföra sej med
Och dom verkar må bra när dom gör den, ler stort, bra skaldat Connie,
2014-08-30

  genni VIP
Vad ska jag säga, jag "bara" älskar dig!!
2014-08-30

    Jag är fan större än Sartre VIP
Suck, jag har ingen chans i den här folkliga eran.
2014-08-30

    ej medlem längre
Hihi, grymt bra lek med orden där!
2014-08-30

    ej medlem längre
Glimten i ögat och hjärtat på rätta stället har du. Då är man vacker.
2014-08-30

  Hans Christian
Fyndigt värre :o) "jag är så vacker att fotocellerna får härdsmälta "

Nu för tiden så får jag vara glad om fotocellerna ens reagerar...

2014-08-30

  TrollTörnTrappan VIP
Kul tolkning, skön självbild!!
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie