Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄRA BRISTNINGSGRÄNSEN






Har tunga stenar i min ryggsäck



Kommer det en till


är jag rädd


att vi går sönder




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-31 08:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En känsla man känner igen...men trots allt så fortsätter man...
2014-09-04

  Lars Hedlin
Lättar din börda lite med en lång varm kram <3
2014-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Så känns det ibland. Men jag tror du är slitstark, min vän!
2014-08-31

    Dan Myrbeck
Nää, man orkar inte hur mycket
som helst!
2014-08-31

    ej medlem längre
Jag tror att bottnen i din ryggsäck bara blir starkare och starkare för varje sten...du är sån.
2014-08-31

  louisegirl
Precis så kan det kännas...
Bra förmedlat!
2014-08-31

  Lehva VIP
Vackert formulerad oro och livserfarenhet.
2014-08-31

    ej medlem längre
Ja så kan det verkligen kännas vissa stunder.
2014-08-31

    ej medlem längre
Ja det är svårt när det blir så tungt, man tycker det borde räcka nån gång!
2014-08-31

  KattenKin VIP
Så kan det kännas...
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP