Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parig vers

Ord parar sig inte

hur som helst.

De måste känna

liv och lust;

och vara som

fyr och flamma.

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-31 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP