Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter o Glamour

Vad är,
guld, glitter o glamour,
silver, diamanter o lyx,
när du inte kan känna,
sann glädje,
sann lycka o
sann kärlek.

Säg mig,
vad betyder då,
det materiella,
när vi egentligen
inte är mycket större
än väldigt små.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Henrik Jakobsson
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-31 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Jakobsson