Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en låttext till en låt jag skrev för ett par år sedan. Sedan dess har jag ändrat texten en aning. Låten finns att lyssna på här: https://www.youtube.com/watch?v=he3cMpa-Uzk


Tanken stal min sömn

Man hade kunnat bli berömd
Blivit granskad och bedömd
Om man bott i ett minne kunde man blivit glömd
Den tanken stal min sömn

Hennes hjärta ville jag vinna
Jag ville få det och få det att brinna
Om hon låg här bredvid vore hon mer än en dröm
Den tanken stal min sömn

Jag ville hålla min moders hand
Jag ville visa henne mitt land
I skottlinjen skulle hon hållit mig gömd
Den tanken stal min sömn

Det värker i mitt bröst
I mitt huvud ropar en röst
Om jag hade en flaska så vore den tömd
Den tanken stal min sömn

Jag önskar att du var här
Vi kunde leva som vi lär
Om vi är skilda så är vi en lögn
Den tanken stal min sömn

Nu är morgonen här igen
Hon kommer i sällskap av solen
De dukar så vackert bland björkris och rönn
De väntar inte på min sömn

När ska jag få min sömn?




Bunden vers (Rim) av blekhet VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-31 23:23



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vilken bra text!!! Jag känner tröttheten slå till eftersom någonting stjäl din sömn
2014-10-13

  Drömfångare
Jättefint, stämningsfullt. Vacker text med vacker melodi :)
2014-09-09

    ej medlem längre
Otroligt fin och vackert sjungen :)
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP