Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT MISSLYCKAS MED GOTT RESULTAT






Får nya tankar


Hittar lösningar
som jag trodde var bortom min förmåga




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-09-01 08:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi kan mer än vi tror...snyggt...
2014-09-04

  Ljusletaren
Tänk vad vi kan ... varför tvivlar vi på det ibland ;.)
/kram
2014-09-02

    ej medlem längre
Av våra misstag gror de finaste lösningar.
2014-09-02

  Lehva VIP
Härligt:-)
2014-09-01

    Dan Myrbeck
Upptäckten av penicilin skedde
genom ett misstag och ledde
till Nobelpris!
2014-09-01

  Alva Johnsson VIP

Det är av misstagen man växer
2014-09-01

  Lars Hedlin
Att misslyckas är en mänsklig rättighet
2014-09-01

  Anya VIP
Jaa ibland blir man förvånad själv...när man kommer på hur man tänker och löser livet.
2014-09-01

  Connie
Grymt bra, den ska bli mitt mantra!
2014-09-01

  louisegirl
Det kan bli en kraftkälla <3
Bra förmedlat!
2014-09-01

    ej medlem längre
Tankar ger kraft!
2014-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Att misslyckas kan vara kreativt! Kanske man borde tänka på.
2014-09-01

  stig wikman
Men Marita .
Finns det NÅGOT
som är bortom den ,
din förmåga alltså.

KRAM.
2014-09-01

  KattenKin VIP
Bra att misslyckas ibland, göra om, göra bättre!
2014-09-01

  Angel of love
Det är underbart när man ser ett annat ljus.
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP