Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtat dig

Tröttheten tär
saknaden plöjer som en John Deer i mina ådror
Kylan känns i mina ögon när vinden hjälper mig att gråta

Hösten är här med fallande löv i alla färger
och snö med knarr under fot

väntar färg till våren som fyller mina fält med min gula ros
maskrosbarn som jag är.

Först vill jag gå som björnen i vintersömn
vakna utvilad av dina snälla ögon som säger att du längtat mig.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-01 12:10



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Fin!
2015-01-19

  Teresia Ridell
Naket, äkta och vackert !
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0