Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När änglar är fastklistrade på en glasburk



Himlen är svart
och tjärnen är tigande.
Genom granris
har jag rusat vild.

Himlen är svart
genom kastanjeträdets skugga.
Genom kronan
har jag fäst sorg.

Himlen är svart
och livet är död.
Genom mors glasburk
har jag sett änglar.

Himlen är svart
och livet är liv.
Genom din kärlek
har jag åter blivit till

en människa.







Fri vers av J-M
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-01 13:43



Bookmark and Share


    Lars J
"Genom mors glasburk
har jag sett änglar."

Dessa raderna är för mig lyrik från hjärtat, tack!

2015-07-20

    Jim Friberg VIP
Du binder detta så snyggt!
2014-09-04

  Nanna X
Fin betraktelse, gillar upprepningarna!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M