Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pågående låt med min vän Sick One


Dom som inte finns

Vem vet!? ingen varken ser eller hör
för dom som inte finns alltid lämnats utanför
Scenen här är svart, publiken blodröd
låt basen pumpa högt för dom som levt i vår miljö

Från dag 1, tvingade till att leva här på knäna
säg hur många här har fått, det dom verkligen förtjänar
ingen man får en chans, att ta sig någonstans
men alla fick vi samma kallelse när satan bjöd på dans

Har bränt mina broar, fällt mina tårar!
ständigt oroad är väl den som aldrig vågat
stå för sina ord eller göra felsteg
måste man så måste man, misstagen blir fler
o för dom!
är vi bara simpla nummer i systemet
längst på utkanten, smutsigaste delen
sjuka sidan bortglömd okända utan vinst
så lyssna nu till rösterna från dom som inte finns.




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-01 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP