Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökstadskväll

Det är en mysig hemmakväll på stan

Tomt

Bara jag och några pundare
Och salivet på kullerstenen
Från den förströelsefattiga unga

Så föll också höstregnet
Som en besvikelse
När barndomens gator blev för trånga

Det är en mysig hemmakväll på stan

Dött




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-01 22:40



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Core - Hardish
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP