Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

 

 

Allt är blod när din
blick lyfter från
golvet

 

Bara hjärtan

 

talar det
språket




Fri vers av Ulf Lagerholm
Läst 532 gånger
Publicerad 2014-09-02 01:19



Bookmark and Share


  Kim VIP
Hm, jag vet inte det ja...
2015-05-21

    ej medlem längre
Ja, så kan blickar mötas. :-)
2014-12-24

  Mikael Lövkvist
Gott Uffe! Tack. Den var fin den.
2014-10-13

  Lena Renman
Kort och blodfyllt Ulf. Väl ordat
2014-09-26

    Frozenbride
Kort med så mycket. Jag tycker om!
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm