Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerat av rubriken på Roy Anderssons nya film En duva satt på en gren och funderade på tillvaron, och som presenterades i Venedig i dag som aspirant på Guldlejonet.


En örn satt på en gren och funderade på tillvaron

En örn satt på en gren och funderade på tillvaron.

Funderingarna ledde till att han fick örnkoll;

och satte sig ned att skriva dikter på poeter.se.




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-02 13:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det var ett bra beslut!
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP