Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödmålade tiljor

Fordom rödmålade tiljor
ekar idag brutna
Förr sköttes av viljor
idag ögon slutna

Naturen vinner mark
vid jagets svikt
Förr stod man stark
idag blott gikt

Att finna styrkan igår
är svaghet idag
Dock minnena består
i sitt rätta jag

Förändras över tid
gör vi ändå alla
Vågar du söka frid
om gudar kalla




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-02 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP