Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återbörda.




Det är väl
när man lyckas lösa rebusen
som sagan får sin sanning

eller

så får man helt enkelt
köpa en ny.





Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-02 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson