Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå, vänner??


Hörru

Du har aldrig gått i mina skor, aldrig gått mina vägar!!

Jag har aldrig en provat dina skor och ännu mindre gått på vägar som du gått .

Så vi lägger ner stridsyxan och är ödmjuka mot varandra.

Jag hissar den vita flaggan.

Vänner?




Fri vers av Kulkub
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-02 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat budskap!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Kulkub
Kulkub