Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMEN





De stora träden retades
Tyckte jag var ett oansenligt strå


Stormen slog till


Böjde mig för vinden
Inväntade lugnet


Reste mig sakta upp
Såg mig omkring


Sikten var fri




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-09-03 08:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att kunna böja sej än knäckas...bra skrivet...
2014-09-04

    ej medlem längre
Böjd, men inte knäckt, då kan man så småningom resa sig igen.
Fin text!
2014-09-04

  Lehva VIP
Vilken stark, dubbelbottnad och vacker text.
2014-09-03

  Connie
En underbar text med många bottnar!
2014-09-03

  ULJO
Väldigt bra
2014-09-03

  gunnnar nylund VIP
Fyndigt... bra!!
2014-09-03

    Dan Myrbeck
Väldigt bra med alla paralleller som kan dras,
t ex ett mobbingoffer som lyckas bättre i
arbetslivet än alla sina mobbare.
2014-09-03

  louisegirl
Så bra skrivet Marita!
2014-09-03

    ej medlem längre
Inte bruten...bara böjd....ett litet tag.
2014-09-03

  Lars Hedlin
JA just så! Mycket mycket bra!
2014-09-03

  Ljusletaren
Fy så bra skrivet!!!!
/kram
2014-09-03

    Sefarge VIP
En härligt befriande "titt upp"Dikt.
2014-09-03

    ej medlem längre

Gillar detta mycket ...
kram
2014-09-03

  stig wikman
UNDERBART
MARITA.

EN KRAM MED LOVE TO YOU .
2014-09-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Störst är inte alltid bäst! Seghet vinner.
2014-09-03

  Anya VIP
Jaa det lilla smala strået kan klara större påfrestningar än det stora trädet.
2014-09-03

    ej medlem längre
Kan tänka mig flera budskap i denna, gillar att få tänka till lite:)
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP