Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuddigt molnbo

Påstigning!
Hitta den kupé som väntar på just mig
Med min utsikt - min förväntan och längtan.
Som tuffar mot drömmarna, draget av svart Lok som fräser och puffar ånga

Inget dunk ifrån skarvarna i spårsliprarna
bara mjukhet i precis den hastighet som jag behöver för att hitta mitt paradis.

ingen rädsla - ingen biljett
när jag är framme så vet jag
jag är här - där hemma är för mig alltid.

Ni väntar mig på stranden, ni som ska finnas i samma klan

jag ser palmer och hav
sand och kojor högt upp i träden
där är min
omsvept av ett tjockt moln, kuddande.
Nu vet jag att jag är framme
-Nu stiger jag av och lämnar för att komma HEM.

BLÅTT....




Prosa av Magnus 7.0
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-03 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord om starka känslor.
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0