Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tic-toc


FLUX



Verkligheten

är stadd i ständig

flux oavbruten

förändring.

Att vara konservativ är

att förstå världen

mindre och mindre

för var dag

var timme

som passerar.

**

©2014JimBjörklund




Fri vers (Fri form) av jimrsbjorklund
Läst 221 gånger
Publicerad 2014-09-04 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimrsbjorklund
jimrsbjorklund