Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Payback


40 slag - 2014

klockan tre på natten smög sig sonen in till sin faders säng. han hade tidigare dagen innan inhandlat ett mycket fint basebollträ. nu fick inget bli fel. exakt 40 slag varken mer eller mindre. då skulle det inte stämma - bli fel. och inte på huvudet heller. så började han slå och räknade tyst i huvudet. ett två tre...i början skrek fadern. sedan tystnade han. sonen fortsatte metodiskt och lugnt att räkna. 28 - 29 - 30 osv. när han kom till 40 slutade han. gick in till sitt rum. lade ifrån sig basebollträt. kröp sedan ner i sin säng och somnade snabbt. hans ansikte rofyllt...




Prosa av Hans Christian
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-04 02:45



Bookmark and Share


  Amari
Men vad är meningen med denna text...
Förstår inte detta raseri...
2015-09-27

  Connie
Gränsen är nådd, grymt fattbart!
2014-10-01

  Anya VIP
Mycket talande med en outsagt historia mellan raderna. Ingen knäckebrödstext här inte som man måste tugga i sig utan totalt rakt på.
2014-09-05

  Tess74
Obehaglig, och jag antar att det är det du är ute efter, den känslan
2014-09-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Grymt, men en begriplig känsla. För att ge igen.
2014-09-04

  Angel of love
Grym och fruktansvärd text, jag ryser i kroppen.
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian