Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR OM LIVETS VÄG






Om jag stannar

Går livet vidare

Utan mig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-09-04 08:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant tanke som påverkar mig som läsare. Precis så är det ju.
2014-09-26

  Lena Själsöga Keijser
detta
är
medaljongord

att leva med
2014-09-07

  bittemi VIP
Ja det är sant. Efter ett tag som om jag aldrig var där
2014-09-05

  Lehva VIP
Ja. Mycket klokt.
Tänker ändå att det inte är dags. För mig iallafall. Att stanna...
Jag har några som jag måste gå bredvid ett tag till.
2014-09-04

  Anya VIP
Visst är det så... en jobbig men sann tanke. fast jag kan tilltalas av den också på mitt morbida sätt.
2014-09-04

  ULJO
Fint uttryck om evighetens kretslopp
2014-09-04

    Dan Myrbeck
Filosofisk.
Bra.

Med lite ord
säger du
mycke
om mycke.

2014-09-04

  Palett
Bra sammanfattat, livet går vidare utan mig !
2014-09-04

    ej medlem längre
Det är en svindlande tanke. Omöjlig att ta till sig ibland.
2014-09-04

  Valter Örn VIP
Ja man inser sin litenhet. Men man blir ödmjuk och låter sig inte nedslås av detta faktum.
2014-09-04

    ej medlem längre
Så sant så, och inte kan man komma i kapp eller?:)
2014-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Just så är det...
2014-09-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är det som är så svårt att inse. Så mycket man skulle vilja veta hur det blir. Jättebra skrivet!
2014-09-04

  louisegirl
Ja så är det <3
Bra skrivet!
2014-09-04

  Lars Hedlin
Känns och känns igen..kram
2014-09-04

    ej medlem längre
Bra reflektion, livet gör inga uppehåll.
2014-09-04

    ej medlem längre



Tankar
som vi alla någon gång har ....

kram ...
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP