Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan av dig

dina linjer som jag minns dem

när jag sluter mina ögon

 

från din blickfångarhållning

till din ljuva silhuett

 

från ljuset gult som eld

till skuggan violett

 

från kurvan i din svank

till din bländande gång

 

från skärpan i din blick

till det mörka inom

 

från nattsvarta speglar

till min pensel så mjuk

 

från din sköna palett

till min törstiga duk

 




Bunden vers (Rim) av Lizzarde
Läst 411 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-09-04 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin!
2014-09-09

  Lärling
Mycket fin och målande poesi!
2014-09-07

    ej medlem längre
Superb poesi!
2014-09-07

    Nafisa
Så fint skrivet. Bokmärker
2014-09-07

  den nakna poeten
känslor starkt vackert unikt fångade i ögonblicket en kyss lika varm och nyutslagen som en blodröd ros känslorna pulserar drivet av ett hjärta som försöker slå sej ut dina vackra händer skapade det motiv du beskriver som förgäves försöker komma till dej för en sista kyss innan den vackra färgen har helt torkat ut
2014-09-04

  Li-Lo
färgkänsla!
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde