Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn min tanke

Utan dig...

Det går
men jag är inte ens halv
jag är bara en tanke, en början på något som jag vet skulle vara det sanna

ler och skrattar men det når inte ända in... längst in i skrattkammaren

Jag delar och blir tilldelad men korgen är ändå tom trots att den dignar

Jag lyssnar och vi pratar
men tanken har flytt den bor vid din rygg
vid din kind

Det går utan dig
men längtan skakar mina handfängsel röda av mitt blod
Känn min tanke, nu och nu och nu.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-04 13:49



Bookmark and Share


    Nafisa
Något vemodigt men vackert
2014-09-09

    AgnesKenshin
"Det går utan dig"... men det är f-n inte lätt! inget kul..
2014-09-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande text i sårbarhet där längtan lever i blod och eld.
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0