Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens ickero

Lyssnandet måste ske
utan att
slappna av
med hörlurarna halvt
på plats
samtidigt som röster
tar sig lindande
för att sedan få
ett fast tag runt
halsen och ner
i hjärtats oändliga
vrår

det innersta ramlar
ur händerna
mellan fingrarna
som silke sprider sig
den innersta längtan

kan heller inte
greppa verkligheten
den drogs med ned
mot asfalten
nu vet inte klokheten
var den ska ta vägen




Fri vers av menspoeten
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-04 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det börjar som en liten instruktion. Snyggt!
kan heller inte
greppa verkligheten
Och sen detta. Kanonbra!
2015-03-18

  träsnidaren
Underbart förmedlat!
Starkt och vackert.
2014-09-06

  Anya VIP
Fin psykologisk gestaltning.
2014-09-05

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2014-09-05

    nånja
"det innersta ramlar
ur händerna
mellan fingrarna
som silke sprider sig
den innersta längtan"

wow!
2014-09-05

    ej medlem längre

Bra skrivet Denise
kram ...
2014-09-04

  Lars Hedlin
Ibland blir allt bara så mixat.....
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten