Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag är lite kvinna

I går hittade jag fyra jättefina rödvinsglas i Röda Korsets butik.

Ett fynd tyckte jag. Det var just sådana, lite mulliga glas, som jag

länge letat efter.

Jag tycker om saker som är funktionella

och samtidigt vackra.

"Jag är nog lite kvinna." Men det skäms jag inte för!

Tvärtom!




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-04 19:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Äsch, estet kan väl en man va'!
2014-09-10

    ej medlem längre
Bra dä Valter!
2014-09-04

  Peter Olausson VIP
håller med - var stolt du!
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP