Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan väl detta ske?

 

 

 

jag känner två

- nej, jag känner flera

konstnärer

 

men två av dem

är alldeles speciella

 

den ene målar musik

med färger

den andre målar färger

med musik

 

den ene spelar konsertpiano

den andre skrev en pianokonsert

 

är det då konstigt

att jag önskar förena dem,

två konstnärssjälar?

 

trots olika modersmål

delar de det förnämsta av språk:

musiken

 

så? Kan det bli fel om det sker?

 

 

 

 

Östasiatiska muséet 2014-09-01 15:33




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-04 22:37



Bookmark and Share


  Connie
Ljuv musik kan uppstå precis var, när och hur som helst ;)
2014-09-05

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-05

  Eva Langrath VIP
Spännande funderingar som du delar med oss.
2014-09-05

  Jan Widströmer VIP
I människors möten kan det uppstå musik ...
2014-09-05

  Wolf Wallström
"lika barn leka bäst "gäller inte alltid. Men för vuxna är det ofta nödvändigt för stimulans och utveckling.
Inte att likna varandra. Mer att mötas som Du här beskriver.
Att Du hyllar musiken kan aldrig vara fel.

2014-09-05

  Heikki Hellman
Spännande och fint funderande. En logisk konklusion - inget fel!
2014-09-05

  i af apa
fel uppstår,
men sällan i möten...
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP