Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livet vore en dröm........


LIVET




LIVET

Livet! Drömmen som man vill förlänga eller mardrömmen som man vill avsluta!




Övriga genrer (Aforism) av giovanni casadei VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-04 23:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP