Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot min hand

Så som jag känner din
blick på min hud
liksom bränna
i livsfarlig ömhet

Så som jag aldrig har
blickat mot nån
vill jag känna
upptäcka sårbarhet

Men det som mig skrämmer
när du på mig ser
är inte att sår
mig skall smärta

Utan det som nu knackar
så mjukt mot min hand
makten jag får
med ditt hjärta

Det allvar jag också
hos dig borde trösta
Vi båda två dela
av olika skäl

Eller samma ändå
att jag snart
kommer vela
och sedan säga farväl

Jag har inget löfte att ge dig.





Bunden vers av Matilda Ida Anette
Läst 447 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-05 01:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar text.
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette