Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Allt som luktar pengar och uppmärksamhet

Allt fler ser igenom tv-såpornas tomhet, skriver Carl-Henric Jaktlund på Dagen.se. Hoppas att han har rätt, men jag är inte säker på att tittarstatistiken håller med...

Ståuppkomikern Mårten Andersson, på Facebook: ”Återigen kommer nya deltagare (i Paradise Hotel och Big Brother, min anmärkning) matas med sprit av produktionsbolagen och TV-kanalerna från att de anländer tills de ragglar hemåt igen. Tommare i själen.”

Tv-personligheten Gina Dirawi, på Twitter: ”Vi skapar tv-program där vi häller i ungdomar alkohol och sen kritiserar vi den unga generationen för deras dumhet.”

C-H Jaktlund: "...det kommersiella vinstintresset tycks söka, och alltid finna, en väg för att genomföra allt som luktar pengar och uppmärksamhet..."

Han fortsätter: "Inte sällan nöjer man sig med att programmet är lagligt, typ: 'Det är ju vuxna och myndiga människor som själva ansökt och vill medverka utifrån de givna premisserna.'"

Givetvis. Men det är väl vuxna och myndiga människor som jobbar på produktionsbolagen också? Människor som har alla möjligheter i världen att faktiskt ge f-n i att producera skiten.

Men så var det ju det där med lockelsen från "allt som luktar pengar och uppmärksamhet" förstås...


http://hakans-blogg.blogspot.se/
https://www.youtube.com/user/MrHKWD
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006563628070




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 234 gånger
Publicerad 2014-09-05 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund