Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog med sitt inre

Endast i dialog

med sitt inre

kan tankar

födas

till dikt




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-05 10:47



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så sant så!..
2014-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2014-09-05

    ej medlem längre
ja visst är det så.
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP