Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuphetstoner

Hösthimlen bär en så vacker färg.
Oändliga nyanser
som efterdyningen av tidlös poesi.
Skymningen viskar tyst
om förändringens tid.

Sommaren känns långt borta
när bladen börjar sin förvandling.
Du och jag.
Vi förändras med dem
med de falnande bladen.

Livslinjen.
Obemärkt stilla.
Våra hjärtans skälvande slag.
Vandringen börjar med din hand i min.
Den slutar vid en fri horisont.

Men fram till den dagen
älskar jag
alltid
fortfarande
att se hösthimlens vackra
purpurröda färg.
Som en tavla av djuphet
målad med livets penseldrag.




Fri vers av Änglaögon
Läst 533 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-09-05 13:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart målar du med orden..
djuphetstoner..
2016-04-28

  Michaela Dutius
Stark och berörande - ger reflektioner.

2014-12-28

  Ljusletaren
Så vacker bild och passande till en fin dikt/ kram
2014-09-10

  Lindha W Gustavsson
Som sagt.... Vad du än skriver så berör det alltid mitt hjärta, dessutom vackert foto till!
2014-09-09

  ULJO
fin lyrik detta
2014-09-08

  Bo Himmelsbåge
Underbar bild!

Vacker, tidlös, skön poesi
om höstens djupnande toner...
o livslång, sann Kärlek!
2014-09-08

    ej medlem längre

Underbar vacker ...
2014-09-06

  bittemi VIP
Skön poesi!
2014-09-06

  Lärling
Vackert om hösten och livslång kärlek.
2014-09-06

  Bibbi VIP
Fin text.
2014-09-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-06

  Chawa VIP
Mycket vacker bild som kompar de undersköna orden som mjukt målas fram av din poetiska pensel...
Fastnade speciellt vid "Vandringen börjar med din hand i min.
Den slutar vid en fri horisont..." Tack för andaktsfull läsning i tacksamhet över livets mognad och djup sann kärlek...

2014-09-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så vackert skrivet! Tycker mycket om
2014-09-05

  Lars Hedlin
Så vackert!
2014-09-05

    ej medlem längre
Poesi och naturlyrik i en underbar kombination.
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon