Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Järnvägsdikt







Hej jag är en tråkig jävel i en skog
där finns många träd

Skogarna kan inte utvecklas

Stigarna är grå och trista
regntung är himlen

Jag går hem
jag möter inte en endaste människa

i morgon
är dricksvattnet rent i kranen

Sen blir det sent om kvällen när alla kommit hem

Några barn störtade in i min trappuppgång
och skruvade loss huvudsäkringen




Prosa av Lars Gullberg
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-05 21:40



Bookmark and Share


  Annika Persson
Om man inte ser för alla träden
är det för att man är trångsynt
och behöver vidga sina vyer
för att bli lite mer snacksalig.

Om det är för ljust för ålderns
höst kan både säkringen och annat
bli avskruvat.
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg