Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munish



Surret från människorna allt surr
alla människor alla rop

Allt blod och all längtan
alla älskade barn de föds


Så fager om vinden du träffar så för evigt i den älskades bröst

Tror du på Gud och På politiken

tror du på lärarna tror du på dina egna föräldrar.
Tror du ditt hjärta känner att du är önskvärd

bidrar du till en bättre värld

Jag vet att man inte rår över dessa frågor
Det är som en film och vi vägrar att inse slutet

Det blir bättre det blir det måste bli det

och man knyter ett hårband runt huvudet medan den himmelska fanan
vajar över himlen




Prosa av Lars Gullberg
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-05 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg