Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MASMARIN


På hojarna då



Vår vackra måne på vår himmel.
Vårt vackra hem. Åh när vi hade cykellyset på, på hojarna då




Prosa av Lars Gullberg
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-03 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg