Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VITT OCH SVART




Sanningen är vit

Lögnen är svart



Ändå

är det svårt

att se

det ljusa

i

det mörka




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-09-06 08:36



Bookmark and Share


  ULJO
Kloka ord
2014-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Tål att tänkas på...
2014-09-08

    ADI Nehlin
det kan det vara, väl skaldat
2014-09-08

  Lars Hedlin
Kanske finns sanningen där i gråskalorna mittimellan!
2014-09-07

  KattenKin VIP
Så sant så!
2014-09-07

    AgnesKenshin
Som vanligt kommer du med dom klokaste orden.
2014-09-06

    Dan Myrbeck
Ja, så kan det vara.

2014-09-06

  Connie
Gillar denna lilla goding! Om sanningen är vit och lögnen svart kommer grått alltid att vara en modefärg ;)
2014-09-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Som ung såg jag allt i svart och vitt. Idag ser jag nyanser. Din text är mycket tänkvärd!
2014-09-06

    ej medlem längre
Var och en ser sitt ljus och sin sanning...
2014-09-06

  Anya VIP
Ja ännu en komplex infallsvinkel. Tycker själv att livet är rätt grått. :)
2014-09-06

  louisegirl
Precis så är det...
Fint förmedlat!
2014-09-06

    ej medlem längre
Sanna ord.
2014-09-06

  Angel of love
Ja så sanna ord!!
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP