Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stereo

 

det jag är

det och jag är

 

jag

är längtan efter beröm

yrket karriär partner alla böcker och filmer

dikter vänhet

 

det

är vem jag är

när ingen ser

när ingen tittar efter

inte heller jag




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-06 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
coolt!
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch