Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vanlig uppmaning på nätet


Klicka inte på länken

Det finns så många tänkbara länkar det går att klicka på här i livet!

Klickar vi fel i vår kommunikation med andra så kan det få ödesdigra konsekvenser!




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-06 09:54



Bookmark and Share


  Connie
Gillar liknelsen! Man vet aldrig vad man får in för virus.
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP