Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isblå åtrå

Farlig, kall och ömtålig.

Läppar smakar.

Händer smeker.

Djävulsk längtan.

Mer.

Döda mig sen när du går.




Fri vers av IdaStina
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-06 14:03



Bookmark and Share


  Noll Grader
bra skrivet! gillar.
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina