Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta kommer alltid vara med dig

Fastän jag flyttat,
Fastän jag gjorde valet att välja jobbet
Fastän jag är långt borta

Så älskar jag dig.
Dina mail, dina sms, din röst får mig att skälva, sakna, le och gråta samtidigt.
Du fyller upp mig med kärlek och glädje.

Du är den rätta för mig.

Det kommer en tid som vi ska vara tillsammans, just nu har vi båda det invecklat. men så länge vi håller vår gnista i liv så kommer vår tid.

Inget och Ingen kan hålla mig borta från dig.




Fri vers av Mainda
Läst 240 gånger
Publicerad 2014-09-06 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mainda
Mainda