Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Queenia, juni 2014, Björsbo


Kajan åter får ro.



Smärtan, Salighet
går på djupet,
genom tiden,
hand i hand.

Elden,
jag törstar efter
sveder själen,
rakt in i Saligheten.

Ensamheten,
broar bygger
längtar sönder,
spänner över Höjder.

Kajan, åter finner ro
i sitt Paradiso.




Fri vers av queenia
Läst 534 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-06 23:19



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om bild och text
2014-11-30

  ULJO
Bra skaldat
2014-09-08

  Maria Sundelin VIP
Fint
2014-09-08

  KattenKin VIP
Fina rader.
2014-09-07

    ej medlem längre
Låter bra att finna ro igen...
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia