Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel resa

En dans
utan partner
En fest
utan gäster
En charad
utan gester

En föreställning
utan publik
En politiker
utan politik
En talare
utan retorik

En känsla
av övergivenhet
En rädsla
för livets förgänglighet
En utflykt
till en annan verklighet






Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-07 21:45



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
bra flyt i texten, men krånglade till mig o tappade lite flytet med "svåra" ordet förgänglighet ... :)
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP