Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll ruttnar poesin ner till mina händer

Ångest är energi som aldrig kan försvinna
den lever i väggarna
På kvällen innan jag somnar
ser jag att den ser mig




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 445 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-08 00:21



Bookmark and Share


  desert star
true dat
2015-08-17

  Ananas
Tycker om stämningen i dikten.
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten