Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förnans djup

Medan jorden trampades
förundrades hon över hur
mycket som fått plats

I dagar hade hon grävt
fyllt gropar
med år

Tillräckligt länge hade hon burit
nu låg allt i förnans djup

Hon stampade
hoppade
...lättade

Utmattad
satte hon sig tillrätta

Att invänta våren

Att invänta
sig själv




Fri vers (Fri form) av Gunilla Wahlsten
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-08 06:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord berör inom.
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten