Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Roy Andersson och Ruben Östlund, våra internationella stjärnskott i filmbranschen


Roy och Ruben

Roy och Roger har en mack ihop

men Roy och Ruben

behöver inte göra en film ihop

De är båda lika skickliga i

att skapa egna filmprojekt




Övriga genrer av Valter Örn VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-08 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP