Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är jag?

Jag har så mycket att göra
Men i mig så finns bara toner, texter, ord och rytm
jag ser på livet i olika färgskalor
allt verkar dansa fram i en stor konstföreställning
där jag är scenen, kulisserna, orden och skådespelarna

Jag har så mycket att göra
men jag är upptagen med livet
tiden finns inte till att hinna göra en massa måsten
jag ser hur livet formas, natt blir dag och dag blir natt
hur allt växer fram, får energi av det bredvid
för att ge energi till något annat

Jag har så mycket att göra
Medan jag reser i tiden bland stjärnor och minnen
Ju längre in i livet jag går desto fler personligheter av mig själv möter jag
Jag är jag, men vad är jag?

Jag verkar vara ett samlingsnamn för allt det jag kan uppleva med mig själv
Men även vad alla andra kan uppleva med mig.
Dynamisk
Alla mina intressen, tankar och åsikter ihopkokat till en varm gryta
Men jag verkar även vara tillbehören
Dem som kan förändras för varje dag
eller återupprepas vid behov och tillfälle.

Jag har så mycket att göra
men tiden kan jag inte springa om eller lura
Jag är alltid här och nu
Även om jag ibland verkar fast i det förflutna
eller sväva före i framtiden

Jag har så mycket att göra
men jag är alltid här och nu
och här och nu är inte alltid i enlighet med allt
som måste göras




Fri vers (Fri form) av Nattviolen VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-08 14:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra bespegling utav denna diskrepans
2015-02-17

  Engel
En smärta som jag delar med dig.
Men det är också en gåva.
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP