Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smidig övergång

Avstånd mellan stjärnorna
mäts i tid
Sårets djup
står i direkt proportion
till styrkan i tillfogad smärta

Hur nära är för nära
och hur långt är för långt?
Vad är frihet utan tvåsamhet
och när blir det för trångt?

Alltför lite glädje
och alltför mycket prat
Alltför många löften
och alltför lite skratt

Avstånd mellan stjärnorna
mäts i tid
Hur många ljusår
tar det att läka sår?




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-08 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP